X-dome prodome tentverhuur
X-dome prodome tentverhuur
X-dome prodome tentverhuur
X-dome prodome tentverhuur
X-dome prodome tentverhuur
X-Dome Tenten

X-Dome Tenten

De X-Dome is een mooi en degelijk vormgegeven tentconcept en uitstekend te gebruiken als feesttent of beursstand. Het sterke aluminium frame is licht van gewicht en zorgt voor een stabiele basis waardoor deze breed inzetbaar is. De X-Dome kan zonder problemen zowel indoor als outdoor op praktisch iedere locatie worden ingezet. Door de vormgeving en het materiaalgebruik is de X-Dome uitermate geschikt voor bijzondere evenementen die een kwalitatieve en luxe uitstraling verlangen. Het frame van de tent is speciaal ontworpen zodat er eenvoudig een licht- of geluidsinstallaties aan te monteren is tot een gewicht van 400 kg.

  • X-Dome8  8m x 8m (64m2) 

De X-Dome8 is voor verhuur leverbaar in de kleuren zwart en wit. Het is mogelijk om de X-Dome waterdicht aan elkaar te monteren door middel van een ritsbare koppelgoot. De zijkanten kunnen naar wens worden afgesloten met verschillende ritsbare zijwanden (eventueel met vensters of deur). Het is mogelijk om uw eigen X-Dome tent aan te schaffen en te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wij kunnen uw X-Dome leveren in verschillende kleuren. Zelfs het full colour printen van teksten en/of logo’s is geen probleem.

Prijslijst ProDome 

Meer
informatie

Mocht u meer informatie willen hebben, of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op. Een prijsopgave aanvragen? Binnen 48 uur heeft u een offerte op maat!

Meer informatie
X-Dome-Tenten-Verhuur-Prodome

Reviews
4.9 van 5

Erg fijn bedrijf, zijn goed geholpen!
Marleen Kelderman
mooie producten & goeie service.
Ron van der Staay
Rianne Hazenberg heeft ProDome Event & Tentverhuur beoordeeld — 4,5 sterren Prettig contact, meedenkend en vriendelijk.
Rianne Hazenberg
Gaby Smit heeft ProDome Event & Tentverhuur beoordeeld — 5 sterren Super team, super tent, super feest!! Txs Pro Dome.
Gaby Smit
Prima bedrijf met goede service. We zijn erg goed geholpen en voor herhaling vatbaar.
Oscar Baanstra