Powered by ZigaForm version 2.9.6.6

Over ons

ProDome, Event & Tent;

ProDome is een verhuurbedrijf van tenten en evenementen-materialen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een ultieme beleving op locatie. De diversiteit aan tenten en evenemenen-materialen maakt het mogelijk om op vele gewenste locaties een sfeer neer te zetten volledig naar wens van de klant.. Wij verzorgen tenten, inrichting,  aankleding en promotie mogelijkheden. De unieke tenten en evenement-producten van ProDome zijn een eyecatcher op ieder gewenste locatie. Onze tenten kunnen gebruikt worden voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel zakelijk als privé. Al onze tenten zijn Nederlandse kwaliteitsproducten en zijn voorzien van certificaten aangaande brandvertragendheid en maximale windbelasting en bouwboeken. Door ons persoonlijk contact zijn wij in de gelegenheid om samen met u een passend concept uit te werken, gebaseerd op uw wensen. Een locatie bezoek is onderdeel van dit proces en uiteraard ben u ook van harte welkom op één van onze locaties in Grou, Friesland


Danjel Bergsma

Mijn naam is Danjel Bergsma en ben sinds 2011 directeur/eigenaar van ProDome.

Tijdens mijn mavo heb ik diversen bijbaantjes gehad in de horeca. De creativiteit en de hands on mentaliteit die hierbij te pas komen lagen mij wel.

Ik besloot de koksopleiding te volgen in Leeuwarden en na het behalen van mijn diploma heb ik 4 jaar de studie Horeca Ondernemend Manager gevold. Na deze studie heb ik 5½ jaar gewerkt bij een middel groot catering bedrijf. Vanuit deze baan ben ik ook in aanraking gekomen met de evenementen wereld. Het was mij al snel duidelijk dat ik in deze branche eigen ondernemer wilde worden. Ik kan mijn creatieve hart hierin helemaal kwijt!

Naast ProDome ben ik bestuurslid van Stichting Sport Experience. Vanuit deze stichting organiseren wij de festivals Hooked, Splashtival en Prikmar. Tevens ben ik verbonden met horecazaak Meet&Eat te Grou,

Ik vind het leuk om het mensen naar hun zin te maken!


Marleen kelderman

Mijn naam is Marleen Kelderman en ik ben sinds 2 april 2015 uitbaatster van Zeilcentrum Grou Meet&Eat. Van jongs af aan wilde ik al graag ‘oberen’ en sinds mijn 14de heb ik altijd bijbaantjes gehad in de horeca.. En stiekem altijd gedroomd over mijn eigen restaurantje. Na een spannende selectie periode vanuit de Stichting Zeilcentrum Grou ging mijn droom werkelijk worden.

Op mijn 19de ben ik vanuit Duiven naar Leeuwarden verhuisd (Hogere Hotelschool) en ik heb daar volgens bijna 8 jaar gewoond en gewerkt. Na Leeuwarden was het tijd voor iets anders en ben ik naar Amsterdam verhuisd. Een geweldige stad om te werken en wonen en zeer inspirerend en vernieuwend. Een hoop ideeën wat betreft presentatie en inrichting heb ik daar op gedaan.

Na 4 jaar in Amsterdam gewoond te hebben ben ik vanwege de liefde weer verhuisd naar Friesland, naar Grou. Nadat ik hier twee jaar woonde en werkte, kwam Zeilcentrum Grou op mijn pad. Het moest zo zijn! Naast het feit dat ik altijd al een eigen horeca bedrijf wilde runnen, zocht ik ook iets in Grou, om meer binding met het dorp te krijgen. Beide is gelukt! Zowel Danjel en ik werken beide vol plezier en passie in onze bedrijven en het feit dat deze elkaar zo goed aanvullen maakt het nog leuker.