ProDome Kantoor event tentverhuur

Over ons

ProDome, Event & Tentverhuur

ProDome is opgericht in 2010 en is een verhuurbedrijf van tenten en evenementen-materialen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een ultieme beleving op locatie. De diversiteit aan tenten en evenementen-materialen maakt het mogelijk om op vele gewenste locaties een sfeer neer te zetten volledig naar wens van de klant. Wij verzorgen tenten, inrichting, aankleding en promotie mogelijkheden. De unieke tenten en van ProDome zijn een eyecatcher op iedere gewenste locatie. Onze tenten kunnen gebruikt worden voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel zakelijk als privé.

Al onze tenten zijn Nederlandse kwaliteitsproducten en zijn voorzien van certificaten aangaande brandveiligheid, bouwboeken en windbelasting. Door ons persoonlijke service zijn wij in de gelegenheid om samen met u een passend concept uit te werken, gebaseerd op uw wensen. Een locatie bezoek kan onderdeel zijn van dit proces en uiteraard ben u ook van harte welkom op onze locatie in Grou, Friesland.

Meer
informatie

Mocht u meer informatie willen hebben, of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op. Een prijsopgave aanvragen? Binnen 48 uur heeft u een offerte op maat!

Meer informatie
X-Dome-Tenten-Verhuur-Prodome

Reviews
4.9 van 5

Erg fijn bedrijf, zijn goed geholpen!
Marleen Kelderman
mooie producten & goeie service.
Ron van der Staay
Rianne Hazenberg heeft ProDome Event & Tentverhuur beoordeeld — 4,5 sterren Prettig contact, meedenkend en vriendelijk.
Rianne Hazenberg
Gaby Smit heeft ProDome Event & Tentverhuur beoordeeld — 5 sterren Super team, super tent, super feest!! Txs Pro Dome.
Gaby Smit
Prima bedrijf met goede service. We zijn erg goed geholpen en voor herhaling vatbaar.
Oscar Baanstra