vloeren verwarming licht prodome
Overige materialen

Overige materialen

Licht

Natuurlijk wordt voor een groot deel de sfeer in onze tenten bepaald door het soort verlichting dat er in hangt. Wij hebben diverse mogelijkheden om uw locatie tot een sfeervol geheel te brengen. Wij verhuren o.a. prikkabel, led-spots en dimbare spots.

Verwarming

Heaters: De temperatuur speelt natuurlijk ook een grote rol. Wij hebben diverse verwarmingsmogelijkheden voor onze tenten. Wij kunnen de tent bijvoorbeeld verwarmen d.m.v. een warmtekanon die warme lucht de tent in blaast. Ook beschikken wij over elegante flameheaters die naast het geven van warmte een sfeer verhogend effect hebben.

Vlonder en systeemvloeren

De vlondervloer is de meest verhuurde tentvloer en is geschikt voor elke tent. Het is een houten vloer die direct op een vlakke ondergrond geplaatst kan worden. De vloer haalt kleine oneffenheden weg, maar kan niet waterpas afgesteld worden. De houten planken brengen een prettige sfeer in elke tent. 

De systeemvloeren bestaat uit houten panelen (1x5m) in een aluminium profiel, deze vloer kan waterpas gelegd worden tot een maximaal afschot van 15cm. 

De zwaarlastvloer bestaat uit een stalen frame (2,5x5m) met houten toplaag. Deze vloer is geschikt voor het zwaardere werk en wordt gelegd met een heftruck of manitou.

Inrichting

Wij hebben verschillende materialen voor festivalaankleding, denk hierbij aan aanduidingsborden, Icb containers, olietonnen, hekken, fruitkisten, aardappelkisten, etc.  Voor verdere inrichting en aankleding van uw tent werken wij samen met betrouwbare partners. Neem gerust contact met ons op om naar de diverse mogelijkheden te informeren.

Veiligheid

Ook heel belangrijk: de veiligheidsvoorzieningen. Heeft u hier al aan gedacht? In sommige gevallen heeft u te maken met de veiligheidsvoorschriften van de brandweer en/of gemeente. Zo kan het zijn dat er noodverlichting in de tent moet hangen, die automatisch wordt ingeschakeld bij het uitvallen van de stroom. Daarnaast kan het ook verplicht zijn om brandblussers in de tent te hebben. Tevens wordt er bij een vergunningaanvraag vaak gevraagd om de certificaten, bouwboek en windbelasting van de tent, deze zijn op aanvraag bij ons beschikbaar.  De regels van de brandweer verschillen per locatie en evenement. Wilt u weten welke regels er voor uw feest of evenement gelden? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Meer
informatie

Mocht u meer informatie willen hebben, of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op. Een prijsopgave aanvragen? Binnen 48 uur heeft u een offerte op maat!

Meer informatie
X-Dome-Tenten-Verhuur-Prodome

Reviews
4.9 van 5

Erg fijn bedrijf, zijn goed geholpen!
Marleen Kelderman
mooie producten & goeie service.
Ron van der Staay
Rianne Hazenberg heeft ProDome Event & Tentverhuur beoordeeld — 4,5 sterren Prettig contact, meedenkend en vriendelijk.
Rianne Hazenberg
Gaby Smit heeft ProDome Event & Tentverhuur beoordeeld — 5 sterren Super team, super tent, super feest!! Txs Pro Dome.
Gaby Smit
Prima bedrijf met goede service. We zijn erg goed geholpen en voor herhaling vatbaar.
Oscar Baanstra