Powered by ZigaForm version 2.9.6.6

Tent verkoop

Stretchtent, flextent, freeform  kopen?

ProDome maakt en verkoopt stretchtenten (flextenten, freeform tenten). Daarnaast zijn we importeur van verschillende makers uit de wereld. De ontwikkeling van de stretchtenten gaat snel. Wij zitten dicht bij het vuur weten uit ervaring wat de (on)mogelijkheden zijn van stretchtenten.

Stretchtent kwaliteiten
Er zijn verschillende kwaliteiten stretchtenten leverbaar. Van vederlicht tot superzwaar. Soms volstaat een lichte kwaliteit, bijvoorbeeld voor een luifeltje of voor indoor gebruik. Soms is er zwaarder geschut nodig om aan het geheel overeind te houden.
Om door de bomen het bos te blijven zien verkopen wij onze stretchtenten altijd in combinatie met persoonlijk advies.

Stretchtent toebehoren
Wij leveren de tent incl. houten of aluminiumpalen, touwen, karabijnhaken, haringen en opbergzak. Het is tevens mogelijk om de tent door ons op te laten zetten met uitgebreid advies.

Stretchtent veiligheid
Onze tenten zijn brandveilig klasse M2 en worden geleverd met certificaat. Het is van belang dat de tent goed opgebouwd wordt.

Stretchtent toepassingen
We plaatsten stretchtenten aan gevels, over steigers, aan containers, als terrasoverkapping etc.  de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

 

X-Dome tent kopen?

De X-Dome is een futuristisch en degelijk vormgegeven tentconcept en uitstekend te gebruiken als beursstand. Het sterke aluminium frame is licht van gewicht en zorgt voor een stabiele basis waardoor deze breed inzetbaar is. De X-Dome kan zonder problemen zowel in- als outdoor op praktisch iedere locatie worden ingezet. Door de vormgeving en het materiaalgebruik is de X-Dome uitermate geschikt voor bijzondere evenementen die een kwalitatieve en luxe uitstraling verlangen. Het frame van de tent is speciaal ontworpen zodat er eenvoudig een licht- of geluidsinstallaties aan te monteren is tot een gewicht van 400 kg. De X-Domes zijn voor verhuur leverbaar in de kleuren zwart en wit. Het is mogelijk om de X-Domes waterdicht aan elkaar te monteren door middel van een ritsbare koppelgoot. De zijkanten kunnen naar wens worden afgesloten met verschillende ritsbare zijwanden (eventueel met vensters of deur).

afmetingen X-Dome tent
X-Dome6 –> 6m x 6m (36m2)
X-Dome8 –> 8m x 8m (64m2)

Promotie tent kopen?
Het is mogelijk om uw eigen X-Dome tent aan te schaffen en te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wij kunnen uw X-Dome leveren in verschillende kleuren. Zelfs het full colour printen van teksten en/of logo’s is geen probleem.

Wij verkopen tenten aan:
• Particulieren
• Tentverhuurbedrijven
• Evenementenbedrijven
• Foodtrucks
• Hotels
• Restaurants

• Standpaviljoens
• Cateraars
• Cafe’s
• Outdoor organisaties
• winkels

U bent van harte welkom op onze verkooplocatie in  Grou, Friesland om de verschillende tenten en kwaliteiten te bekijken. Indien gewenst komen we bij u langs om de locatie te beoordelen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we een goed advies geven bij voor aanschaf van uw tent.