Powered by ZigaForm version 2.9.6.6

Nieuws & PersberichtenProDome tent verhuur goedgekeurd als erkend leerbedrijf.

ProDome tent verhuur goedgekeurd als erkend leerbedrijf.
Wij zijn erg blij dat we vanaf heden stagiaires mogen ontvangen binnen ons bedrijf..


OPBOUW LEDEXPO

Opbouw ledexpo Air-Dome16 Prodome tent verhuur


ROMNEYLOODS TEKOOP !VERKOCHT!

Te koop vanaf 04-2016

Romneyloods 15m x 40m, voorzien van transparante puien.


OPBOUW BEURS CUE2016 # X-DOME / CROSSOVER TENTEN. #INDOOR LINE VAN PRODOME

Van 18 t/m 20 januari 2016 is Ahoy Rotterdam het professionele podium voor circa 125 bedrijven die hun producten en diensten presenteren op het gebied van events, installaties en entertainment. CUE2016 richt zich op alle betrokkenen bij investeringen in technische faciliteiten van zijn of haar podiumevent. Of het nu gaat om een nieuwe inrichting en vaste installaties van een theater of poppodium, beeld, licht en geluid voor een outdoor festival of om een zakelijke AV-setting voor een congreszaal of presentatieruimte, op CUE zijn de nieuwste toepassingen te vinden.
ProDome bouwde voor de 3e keer op rij 4 indoor ruimtes voor lezingen.


BINNEN ÉÉN MINUTE EEN AIRDOME!


‘Blikvanger’ – De opvallende tenten van ProDome.

Je komt de tenten van ProDome tegen op beurzen en evenementen door heel Nederland. Van promotiestand tot oesterfeest in Gent. Blikvanger van het bedrijf is de Air Dome, een fantastische opblaasbare koepeltent met een zeer indrukwekkend uiterlijk en bijzonder geschikt voor zowel kleine als grote evenementen.

e schrijven 2010 wanneer ProDome vanuit Leeuwarden begint met de verhuur van Air-Dome tenten die in Friesland geproduceerd worden. Eind 2011 stapt Danjel Bergsma (28) bij het bedrijf in en werkt hij vanaf dag één met de ambitie om elk jaar met een nieuw product te komen. Vernieuwen is bijblijven! De Air Dome is een imposante en moderne tent in de vorm van een dome (iglo). De tent wordt constant onder druk gehouden door professionele airblowers. De Air Dome is voor vele doeleinden inzetbaar. Bij indoordoeleinden valt bijvoorbeeld te denken aan een filmzaal, dance area, demonstratie-, presentatie- of vergaderruimte. Outdoor is de tent uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, VIP-tenten, muziekfestivals/concerten en meeting points bij grotere festivals, maar ook voor tuinfeesten, bruiloften, verjaardagen en sportevenementen. De binnenkant is naar wens in verschillende kleuren te leveren.

Futuristisch
Het broertje van deze absolute eyecather is de X-dome. Een futuristisch vormgegeven concept, waarbij het doek over een koepelvormig aluminium frame is gespannen. Verschillende van deze tenten kunnen aan elkaar worden gelinkt. ‘Je kunt ze net zo veel en vaak aan elkaar koppelen als je maar wilt’, vertelt Danjel Bergsma. De standaardafmetingen van de vloer zijn 6 x 6 meter of 8 x 8 meter, ideaal voor de vaak kostbare vierkante meters op beurzen. ‘Maar laat de ruimte het toe bij bijvoorbeeld een buitenevenement, dan kun je een mega groot vloeroppervlak creëren.

Dankzij de bijzondere vorm van de tent ‘verzuip’ je bovendien niet in de ruimte, maar behoudt het geheel z’n intieme en speelse karakter.’ De X-dome is voor een bedrijf volledig te personaliseren door middel van een full colour afbeelding. Doek en zijwanden worden dan voorzien van naam en beeldmerk van de onderneming, waarna ProDome alle ins en outs van de presentatie op beurzen en evenementen op zich neemt. ‘Eén telefoontje en wij regelen alles. Het transport heen en terug, plaatsing en inrichting, verzekering, vergunningen, opslag en onderhoud.

De opdrachtgever heeft er geen omkijken naar en kan zich concentreren op de hoofdzaak: het optimaal presenteren van zijn onderneming.’ De afgelopen tijd heeft Danjel Bergsma twee nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, waaronder de Stretchtent.

Een tent waar je letterlijk alle kanten mee op kunt, zeer windbestendig en in formaten uiteenlopend van gebruik voor een privéfeestje tot een zakelijke meeting met honderden gasten. Eveneens nieuw is de presentatiecontainer. In eigen beheer worden zeecontainers omgebouwd tot eigenzinnige beursstands. ‘Je kunt van alles met zo’n container. Om te beginnen kun je er tijdens het transport naar en van een beurs je hele presentatie in kwijt. Daar hoeft dus geen extra bestel- of vrachtwagen voor te rijden. Voor een grote Nederlandse bank hebben we een concept gemaakt waarbij de container aan één kant geheel open klapt en er een soort voorpleintje ontstaat voor het plaatsen van zitjes en tafeltjes. En wil men het hogerop zoeken dan kan dat ook: boven op de container is een vipdek gecreëerd, waar vanaf je als bezoeker een uniek uitzicht hebt over de beurs. En voor de standhouder geldt het voordeel dat hij op dezelfde beursvloer dankzij die ‘verdieping’ tegen dezelfde kosten extra vierkante meters heeft.’

Fullservice
In het verlengde van de tentenverhuur waarmee het krap vier jaar geleden allemaal begon, richt Danjel Bergsma zich ook op het organiseren van full service evenementen.‘ Vanzelfsprekend verhuren we de tenten – al dan niet als specials – maar we verzorgen ook zaken als catering, licht en geluid, aankleding, reclame en promotie. Elke offerte die bij ons de deur uitgaat, is maatwerk. En wil de klant een heel bijzondere, écht unieke stand: dan gaan we met elkaar om tafel en dan kómt er zo’n stand!’ In hoog tempo heeft ProDome een indrukwekkende referentielijst opgebouwd met klanten als Amsterdam Light Festival, Picnic Festival Amsterdam, BMW, Schiphol, Financieel Dagblad, Rabobank, Fuji Films, Eyeworks, Westergasfabriek (Unseen), Ahoy, Rai, Jaarbeurs Utrecht, Sonnema, Tryater, Trouwcollectief Friesland en vele anderen. In Evert Jan van de Hoed, bekend van Kelder65 in Leeuwarden, vond Danjel Bergsma een al even ambitieuze en bekwame partner. Samen hebben ze inmiddels TROS, Vogue (Huishoudbeurs Amsterdam) en de Sneek Week kunnen toevoegen aan de reverentielijst en zijn ze druk bezig met het nieuwe concept: Oester65, de oesterspecialist op locatie. Dus blijf ze volgen!


FRYSKE TINTE

GROU – Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben vrijdag in Leeuwarden de primeur van de unieke Fryske Tinte van Prodome uit Grou. De gemeente Leeuwarden heeft voor deze Koninklijke gelegenheid Prodome gevraagd om de Fryske Tinte met podium op het Leeuwarder Hofplein te plaatsen voor de ontvangst door Burgemeester Crone. Podium en Tinte worden donderdagmiddag door medewerkers van Prodome geplaatst. Direct na het Koninklijke bezoek aan Leeuwarden wordt de Fryske Tinte afgebroken en verplaatst naar Burgum waar zaterdag de eerste Fryske Olympiade begint. Ook daar staat de Fryske Tinte op een prominente plek als onderkomen voor de bestuursleden van de deelnemende Friese sportbonden.