Powered by ZigaForm version 2.9.6.6

Tenten

X-Dome

De X-Dome is een futuristisch en degelijk vormgegeven tentconcept en uitstekend te gebruiken als beursstand. Het sterke aluminium frame is licht van gewicht en zorgt voor een stabiele basis waardoor deze breed inzetbaar is. De X-Dome kan zonder problemen zowel in- als outdoor op praktisch iedere locatie worden ingezet. Door de vormgeving en het materiaalgebruik is de X-Dome uitermate geschikt voor bijzondere evenementen die een kwalitatieve en luxe uitstraling verlangen. Het frame van de tent is speciaal ontworpen zodat er eenvoudig een licht- of geluidsinstallaties aan te monteren is tot een gewicht van 400 kg.

X-Dome6 –> 6m x 6m (36m2) te huur v.a € 450,-
X-Dome8 –> 8m x 8m (64m2) te huur v.a. € 650,-

De X-Domes zijn voor verhuur leverbaar in de kleuren zwart en wit. Het is mogelijk om de X-Domes waterdicht aan elkaar te monteren door middel van een ritsbare koppelgoot. De zijkanten kunnen naar wens worden afgesloten met verschillende ritsbare zijwanden (eventueel met vensters of deur). Het is mogelijk om uw eigen X-Dome tent aan te schaffen en te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wij kunnen uw X-Dome leveren in verschillende kleuren. Zelfs het full colour printen van teksten en/of logo’s is geen probleem.


Stretchtenten

Stretchtenten zijn de laatste jaren een grote hit in de tentenbranche. De stretchtent, ook wel een freeform tent of een flextent genoemd, vinden hun oorsprong in de woestijn. Door de nomadische volkeren werden deze tenten gebruikt als tijdelijk onderkomen en ter bescherming tegen zon, wind en regen. Onze stretchtenten zijn vervaardigd van hoogwaardig elastisch doek, welke onder spanning wordt opgezet met behulp van houten stokken of aluminium palen en scheerlijnen.

De stretchtenten zijn er in de volgende afmetingen;
2x   8,5m x 10m. Kleur Licht grijs –> €765,- excl. BTW
1 x   5m x 14m. Kleur zand (chino) –> €530,- excl. BTW
1x   9m x 14m. Kleur zand (chino)
1x   10m x 15m. Kleur zand (chino)

-Tenten zijn ook koppelbaar dmv koppelgoot.

-Prijzen zijn incl. op en afbouw.


Event-Container

Event-containers huren
ProDome luiken container wit v.a. € 375,-

Deze 20ft. container is uitermate geschikt als informatie balie of kassa unit. Deze event-container heeft 6 luiken (aan beide zijden 3)
Technische specificaties:
Het betreft een 20 ft. container met de volgende afmetingen:
Lengte: 6 meter.
Breedte: 2,44 meter.
Hoogte: 2,59 meter.
Gewicht: ~2150 kg.

Side-open container wit v.a. € 375,-
Deze 20ft. container is uitermate geschikt als BAR, informatie balie of kassa unit.
Deze event-container heeft een voorzet bar van hout.
Technische specificaties:
Het betreft een 20 ft. container met de volgende afmetingen:
Lengte: 6 meter.
Breedte: 2,44 meter.
Hoogte: 2,79 meter.
Gewicht: ~3150 kg.


Air-Dome

De Domes zijn een imposante vormgegeven inflatable tentconcept in de vormvan een dome (iglo). De inflatable domes worden constant onder druk gehouden door professionele air-blowers. De Air-Dome is voor verschillende doeleinden in te zetten. Bijvoorbeeld als; dance area op een festival, maar ook voor tuinfeesten. Onze Air Domes zijn een absolute eyecatcher! Zowel de buitenkant als van binnen verrast onze Air Dome het publiek.

De Air Domes zijn in de volgende afmetingen beschikbaar:
Air Dome 12
Vloeroppervlak 78 m2, diameter 12 m, hoogte 6 m.
Geschikt voor ca. 75 personen
v.a. € 750,-

Air Dome 16
Vloeroppervlak 153 m2, diameter 16 m, hoogte 8 m (zwarte binnenkant).
Geschikt voor ca. 150 personen
v.a. € 1100,-

Air Dome 23
Vloeroppervlak 277 m2, diameter 23 m, hoogte 9,5 m (zwarte binnenkant).
Geschikt voor ca. 300 personen
v.a. € 1500,-

* Het is mogelijk om uw eigen Air Dome aan te schaffen en te gebruiken voor promotionele doeleinden. Wij kunnen uw Air Dome leveren in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Zelfs het full colour printen van teksten en/of logo’s is geen probleem. Het is mogelijk om te kiezen voor het full service exploitatiepakket van Pro Dome. Hierbij investeert u alleen in uw eigen tent en doen wij de rest.